Scherpe prijzen, topkwaliteit en snel geleverd! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

USB Sticks

Onze USB fabriek produceert en dupliceert stijlvolle en betrouwbare USB Sticks met een opslagcapaciteit variërend  van 64 MB tot 16 GB.

USB Sticks met logo

We bedrukken uw USB keys met uw logo en/of tekst (voorbeeld: uw logo op de voorzijde, uw webadres op de achterzijde) en dupliceren indien u dat wenst uw digitale gegevens op het geheugen van de USB sticks.

USB Business Cards

Ons gamma USB Business Cards bestaat uit een metalen uitvoering en een uitvoering in kunststof.

Deze visitekaartjes met USB Flash Memory hebben ongeveer dezelfde afmetingen als bankkaarten en zijn mede daardoor een erg compact en handig middel om uw digitale gegevens mobiel te maken.

USB Business Cards

USB armbanden

USB armbanden zijn erg handig op tal van evenementen zoals op beurzen, congressen, seminaries en andere gelegenheden waar u nieuwe informatie kan verzamelen of delen met anderen tijdens workshops en voor studenten.

USB armbanden

USB duplicatie / USB preloading

Indien u data wenst dupliceren we ook uw gegevens op uw USB drives.

Hieronder vindt u een een kleine greep uit de mogelijkheden die worden geboden door gepersonaliseerde USB Keys met uw eigen data en logobedrukking.

  • Product catalogi in PDF of Flash formaat
  • PowerPoint presentaties
  • Afbeeldingen en foto’s van uw producten
  • Software en software-updates
  • Publicatie van uw eigen website
  • Video’s van uw bedrijf, organisatie, producten

Bezoek onze website www.USBkey.be voor meer informatie over onze verschillende USB drives. U kan er eenvoudig en snel een vrijblijvende prijsofferte aanvragen voor de fabricage en duplicatie van USB keys, USB armbanden en USB Cards!

naar boven