Scherpe prijzen, topkwaliteit en snel geleverd! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Prijzen voor DVD, CD & CD-ROM replicatie en duplicatie

Vrijblijvende prijsofferte aanvragen voor DVD, CD en CD-ROM duplicatie of replicatie

Voor zowel duplicatie als replicatie van CD ‘s, Business Card CD’s of DVD ‘s surft u naar onze vrijblijvende prijsofferte aanvraagformulieren.

Wij sturen u vervolgens spoedig een gedetailleerde en volledig vrijblijvende prijsofferte toe, helemaal afgestemd op uw behoeften!

Hoe wordt de prijs berekend?

De prijzen voor het dupliceren of repliceren van CD’s, CD-Roms of DVD’s worden berekend volgens het aantal exemplaren dat u wenst, de verpakking en het soort drukwerk (2 kleuren, 4 or 5 kleuren) dat u kiest.

Een overzicht van onze verschillende verpakkingsmogelijkheden vindt op onze pagina’s met onze diverse CD verpakkingen en DVD verpakkingen.

Voor meer informatie over het voorbereiden van de grafische bestanden voor uw drukwerk en de verschillende drukmogelijkheden surft u naar onze drukwerk pagina’s.

Prijscategorie├źn

U kan snel en eenvoudig meer inzicht verwerven in de diverse prijscategorie├źn voor het produceren van CD’s en DVD’s via de volgende overzichtsgrafieken:

Speciale aanbiedingen

Elke maand bieden wij u zeer interessante aanbiedingen aan over de meest populaire combinaties van oplage, drukwerk en verpakking.

Geperste en verpakte

U kan een bestelling plaatsen via ons online formulier of per e-mail.

Algemene verkoopsvoorwaarden

Onze algemene verkoopsvoorwaarden kan u hier downloaden.

naar boven