Startpagina CD producties DVD producties Business Card CD-Rom Contacteer ons!
nieuwsbrief juni 2004 CD reproductie DVD reproductie Business Card CD www.kopieer-cd.be

Welkom bij MJK
Uw voordelen
Tips en Advies

Producten
CD Reproducties
DVD Reproducties
CD-ROM Business Card
Verpakkingen
Diensten

Ontwikkeling / Creatie
Fulfilment

Professioneel DVD en CD branden

MJK Disc Productions biedt sinds midden de jaren 90 een volledig dienstenpakket aan voor CD en CD-Rom reproductie-projecten. Wij hebben daar nu ook DVD en Shaped CD (CD-Rom Business Card) producties aan toegevoegd.
Van tien tot tienduizenden kopieŽn, inclusief professioneel drukwerk, diverse verpakkingsmogelijkheden en snelle nationale en internationale verzending.

Via onderstaande links kan u een vrijblijvende prijsofferte op maat aanvragen:

U kan ons natuurlijk ook steeds telefoneren op +32 (0)16 89 37 35

terug naar boven naar boven

Uw voordelen

Wij verzorgen voor u het dupliceren van CD's, het repliceren van CD's, het dupliceren van DVD's en het het repliceren van DVD's!

Daarnaast kan u op ons rekenen voor het branden/persen van zowel kleine als grote oplages CD's, CD-ROMs, DVD's en Digitale Visitekaartjes.

Indien u dat wenst staan wij tevens in voor het grafisch ontwerp voor het bijhorende drukwerk voor onze diverse soorten verpakking.

 

Onze diensten bieden we u aan tegen erg competitieve prijzen. Wij houden de markt scherp in het oog en stellen onze prijzen af op de laatste ontwikkelingen!

Na het zorgvuldig reproduceren en verpakken staan wij bovendien in voor een snelle levering. Afhankelijk van de oplage kan dat binnen 2 werkdagen!

terug naar boven naar boven

Tips en advies

Het verschil tussen duplicatie en replicatie

Duplicatie (DVD's, CD-ROMs of CD's branden) is het proces waarbij lasers zgn "pits" branden in één van de lagen waaruit de CD-R is samengesteld. Branden is hetzelfde proces dat gebruikt wordt op PC's die met zo'n cd-schrijver uitgerust zijn. De term DUPLICEREN betekent dus 'BRANDEN' van schijfjes.

Replicatie (DVD's, CD-ROMs of CD's persen) daarentegen vertrekt van het 'spuiten' van polycarbonaten in een mal, gevolgd door het 'persen' van 'pits' (nullen en éénen) in de gegoten vorm.
Dit persen gebeurt met een nikkel 'stamper' die aangemaakt werd met een 'glassmaster'. Die werd op zijn beurt dan met lasertechnologie vervaardigd op basis van de masterdisc die u aanleverde. De term REPLICEREN betekent dus 'PERSEN' van schijfjes.

terug naar boven naar boven

Uw eigen CD's branden of CD-ROM branden

Buffer Underrun errors: een veel voorkomend probleem bij CD-schrijvers!

Een CD (of DVD) schrijver verwacht een constante toevoer van gegevens tijdens het branden van de schijfjes. Als de "buffer" (tussengeheugen) van de schrijver deze gegevenstroom niet kan garanderen mislukt de schrijfoperatie en is uw CD-R meestal onbruikbaar geworden. Het is dus heel belangrijk dat u alle maatregelen neemt om de gegevenstroom af te stemmen op de capaciteit van uw schrijver. Enkele tips in geval van problemen: - verlaag de schrijfsnelheid van uw CDR: naar 16x speed - sluit alle andere toepassingen op uw computer zodat die een maximale werkgeheugen-capaciteit overhoudt - ontkoppel de netwerkverbinding(en)


Op www.kopieer-cd.be vindt u uitgebreide informatie en hulp om uw drukbestanden correct op te maken.

Mocht u nog verdere ondersteuning wensen bij de opmaak van uw bestanden voor uw CDs, CD-ROMs, DVD's of CD-Rom Business Card dan helpen wij u graag verder!

We kunnen tevens het volledige ontwerp voor u verzorgen!

terug naar boven naar bovenPromoties  >>

Elke maand nieuwe promoties voor het kopiêren van CD's en DVD's!


Lees meer over onze producten en diensten via onderstaanden links.

Bedrijfsinformatie Prijsofferte Veel gestelde vragen Website-overzicht Contactinformatie
layout-beeld © MJK 2004
info@mjk.be nieuwsbrief juni 2004 wett. bepalingen
privacy layout-beeld