Startpagina MJK Disc Productions CD branden en CD persen DVD branden en DVD persen Business Card CD-Rom Contacteer ons
nieuwsbrief 12/2004 CD reproductie DVD reproductie Business Card CD www.kopieer-cd.be

Promo 'Digipack'
SABAM
Stille visitekaart CD
Multilayer DVD-R

Producten
CD fabricage
DVD fabricage
Business Card CD
Verpakkingen
Diensten

Ontwikkeling

Annuleren nieuwsbrief

Digipak ® aanbieding

Deze maand bieden wij u een speciale promotie aan voor een Digipack® verpakking bestaande uit een kartonnen jewelbox met 2-luikjes met recto-verso 4-kleuren-bedrukking (de afbeelding hieronder toont een Digipack® met 3 luikjes!). De opdruk op de CD zelf is tevens voorzien in 4-kleurendruk.

Digipack voor CD of DVD producties

Digipak® is dé oplossing voor producties die stijlvol en representatief moeten zijn. Er bestaan de meest uiteenlopende versies van verpakkingen in die opvallen door hun praktische vorm en kwalitatief hoogstaand drukwerk. Mogelijkheden voor CD of DVD jewelbox-verpakkingen zijn onder andere Digipacks® met meerdere luikjes, met recto-verso vierkleuren bedrukking en gebundeld in handige doosjes met een fijne plastieken verzegeling (sealing).

terug naar boven naar boven

Aansluiting bij SABAM

MJK Disc Productions doet al het mogelijke om piraterij (illegaal kopiëren van software en audio CD's) tegen te gaan. Om de regelgeving betreffende auteursrechten en andere rechten op intellectuele eigendommen van multimedia producties veilig te stellen, heeft MJK zich aangesloten bij SABAM.
Wij worden nu door SABAM als volwaardige partner erkend voor het dupliceren van CD's, dupliceren van DVD's, repliceren van CD's en het repliceren van DVD's. Wij ondersteunen u dan ook voor de reproductie van uw audio- en video projecten. Door het contract met SABAM worden wij automatisch ook erkend door het Nederlandse Burma-Stemra.

Voor meer inlichtingen over auteursrechten kan u terecht op onze website www.kopieer-cd.be.

SABAM

terug naar boven naar boven

Visitekaart CD-ROM nu geluidsarmer!

Geruisloze CD-ROM Business Cards (opslagcapaciteit 21 MB)

Visitekaart CD-Roms veroorzaken behoorlijk wat lawaai in de meeste CD-Rom-lezers. Wij beschikken nu over een geruisloze oplossing: de CD-Rom Business Card met een opslagcapaciteit van 21 MB!
Dit model beperkt het windgeruis in de spelers aanzienelijk!
Deze versie is ook de enige die in een plastic hoesje perfect overeenkomt qua afmetingen met een papieren visitekaartje.

CD-Rom Business Card

De CD visitekaart is een ideaal relatiegeschenk om uw bedrijf aan uw klanten voor te stellen via een Powerpoint presentatie of een kopie van uw website bijvoorbeeld.
De Shaped CD, een visitekaart CD-Rom gesneden in een speciale vorm die bijvoorbeeld uw product kan voorstellen, is tevens een uiterst interessant relatiegeschenk!

Wij bieden de Visitekaart-CD-Roms aan in een beschrijfbare of in een geperste uitvoering.
U kan oplagen bestellen van 100 tot tienduizenden exemplaren!
Wij bieden ook apparaten aan om zelf uw digitale visitekaartjes te personaliseren.

Visitekaart CD-ROMs zijn beschikbaar in plastieken of kartonnen hoesjes.

terug naar boven naar boven

Multilayer beschrijfbare DVD

De markt van DVD recorders groeit zeer snel en de gebruiker wil steeds meer opslagcapaciteit om bijvoorbeeld langere films aan een hoge beeldkwaliteit op te kunnen slaan. Om daaraan te voldoen hebben zowel Philips als Pioneer een DVD met dubbele laag (multilayer) ontwikkeld waarop je maar liefst 8,5Gb kan opslaan! Net zoals bij de 'klassieke' beschrijfbare DVD's hebben zij echter elk hun eigen standaard ontwikkeld, namelijk de DVD+RW (Philips) en de DVDR-RW (Pioneer).

DVD verpakking (standaard uitvoering)

Welke standaard uiteindelijk zal winnen is onduidelijk, maar de strijd om de DVD-R of DVD+R als standaard op de markt te zetten en houden is dus zeker nog niet gestreden. Voorlopig is het aanbod van schrijvers/lezers van dual layer DVD's nog beperkt, maar dit veranderd ongetwijfeld in de nabije toekomst!

Voor meer informatie hierover kan u steeds bij ons terecht!

Over MJK Disc Productions

MJK Disc Productions is een gespecialiseerd duplicatie en replicatie-bedrijf dat sinds midden de jaren 90 een volledig dienstenpakket aanbiedt voor CD en CD-Rom reproductie-projecten.
De laatste jaren bouwde MJK Disc Productions haar activiteiten verder uit met DVD producties en DVD reproducties.

Uw CD branden, CD persen, DVD branden of DVD persen kan bij ons zowel in kleine oplagen (branden op duplicatie toren = minder dan 300 stuks) als in grote oplagen (persen in perserij = meer dan 300 stuks).

Tot ons dienstenpakket behoort ook het kopiëren van Shaped CD's (CD-Rom Business Card - ook wel CD visitekaart genoemd).
Dit zijn digitale visitekaartjes die onder andere kunnen dienen als relatiegeschenken.

terug naar boven naar boven


Promoties  >>
Bedrijfsinformatie Prijsofferte Veel gestelde vragen Website-overzicht Contactinformatie
layout-beeld © MJK 2004
info@mjk.be nieuwsbrief 12/2004 wett. bepalingen
privacy layout-beeld