Scherpe prijzen, topkwaliteit en snel geleverd! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

StarForce Professional

StarForce Professional gebruikt een hoge-resolutie vingerafdruk van de fysische parameters van de optische schijf. Die wordt gecodeerd en bewaard in een sleutel die uniek is per reeks / per product. De parameters worden vastgelegd via een testdisc van de betreffende reeks/ batch.

De beschermde schijven kunnen door elke replicatiefabriek geproduceerd worden.

Toepassingsgebied

Starforce Professional is gekend als één van de beste oplossingen voor de beveiliging van software die via CD-ROM en DVD-ROM verdeeld wordt. Deze editie is de beste keuze wanneer u software wenst uit te geven die met een uiterst sterke beveiliging tegen piraterij!

Starforce Pro eigenschappen

  • Geavanceerde anti-debugging technologie om de analyse en diefstal van de applicatie tegen te gaan
  • Sterke anti-emulatie technologie die het lanceren van een applicatie van een CD-R of “disc image” onmogelijk maken
  • Snelle en gemakkelijke extractie van de sleutel uit een geperste controle batch
  • Flexibiliteit door het ontbreken van specifieke eisen bij de mastering, replicatie en QA
  • Volledige compatibiliteit van de beschermde schijven: voldoen 100% aan de bestaande CD en DVD standaarden
  • Mogelijkheid om een vervaldatum of tijdsverloop in te stellen. Dankzij deze techniek kan de gebruiker de beschermde software een tijd lang kan uitproberen alvorens hij beslist het softwarepakket aan te kopen.

Werkwijze

  1. Encryptie van de toepassingDe uitgever of softwareontwikkelaar contacteert MJK voor een StarForce gebruikersaccount.Via een eenvoudige stap-voor-stap wizard selecteert hij de bestanden die hij wil beschermen, stelt de parameters voor de beveiliging vast en encrypteert vervolgens de softwarebestanden.
  2. Voorbereiding van de glassmasterEr wordt een CD-R of ‘disc image’ aangemaakt met daarop de beschermde executables (.exe of .dll). Die wordt dan bezorgd aan een gelicentieerde CD perserij of DVD perserij waar de glassmaster identiek gekopieerd wordt.
  3. Berekening van de schijfsleutel (disc key)Zodra de glassmaster klaar is worden enkele proefschijven geperst en wordt een schijfsleutel vastgelegd.Na het testen van de beveilgde applicatie kan de fabriek de volledige productie CD’s of DVD’s opstarten.
  4. Distributie van het eindproductDe distributeur verdeeld de beschermde schijven naar de eindgebruiker, samen met de schijfsleutel (disc key).

Ervaring voor eindgebruiker

Wanneer de eindgebruiker de applicatie de eerste keer opstart wordt hij verzocht van de schijfsleutel (disc key) in te geven. Zodra hij dat gedaan heeft worden de fysische parameters van de schijf vergeleken met die van de schijfsleutel. Indien deze overeenkomen wordt de toepassing ontsloten en kan de toepassing opgestart worden.

Andere Star Force edities

StarForce biedt ook de onderstaande software-edities en diensten aan ter beveiliging en distributie van CD’s en DVD’s.

Starforce Basic

Starforce Keyless

Starforce ProActive

Starforce ProActive omvat een aantal diensten om uw digitale projecten optimaal te beveiligen en te distribueren.


Voor meer gedetailleerde info kan u ons steeds contacteren op een van de volgende manieren:

Telefonisch: +32 (0)16 89 37 35

Via onze website: contactformulier

E-mail: info@mjk.be

naar boven