Scherpe prijzen, topkwaliteit en snel geleverd! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Kopieerbeveiliging

Voor de beveiligen van uw CD en DVD toepassingen bieden wij een unieke oplossing aan. Door samenwerking met de firma StarForce kunnen wij uw kostbare toepassingen zodanig beveiligen dat ongeoorloofd kopiëren totaal onmogelijk.

Beveiliging van software op CD, DVD en Internet

StarForce

Door de samenwerking met Starforce bieden wij u een reeks producten aan voor de professionele beveiliging van software die u wenst te verdelen via CD of DVD. U kan rekenen op optimale beveiliging dankzij de jarenlange ervaring en deskundigheid van Starforce op het gebied van antipiraterij en kopieerbeveiliging.

StarForce garandeert een maximale beveiliging van uw CD, CDROM en DVD producties zonder dat de eindgebruikers iets merkt van de softwarebeveiliging!

Het StarForce productgamma bestaat uit vier types kopieerbeveiligingen:

  • Starforce Basic
  • Starforce Professional
  • Starforce Keyless
  • StarForce ProActive

Softwarebeveiliging

Starforce Basic

StarForce Basic is een erg betaalbare en gemakkelijk te implementeren softwarebeveiliging voor uitgevers en ontwikkelaars die hun software willen beschermen tegen onsystematisch illegaal kopiëren.

Starforce Professional

Starforce Professional is gekend als één van de beste oplossingen voor de beveiliging van software die via CD-ROM en DVD-ROM verdeeld wordt. Deze editie is de beste keuze wanneer u software wenst uit te geven die met een uiterst sterke beveiliging tegen piraterij!

Starforce Keyless

Zoekt u een professionele oplossing die maximale beveiliging biedt en tevens zo onzichtbaar mogelijk is voor de eindgebruiker?

StarForce Keyless biedt de oplossing met een sleutelloze beveiliging voor CD en DVD!

Starforce ProActive

Zowat alle distributiekanalen worden dankzij StarForce ProActive beschikbaar om uw product maximaal beveiligd te verspreiden: via het Internet, op CD / CDR, CD-RW, DVD, DVD-R en andere media.


Voor meer gedetailleerde info kan u ons steeds contacteren op een van de volgende manieren:

Telefonisch: +32 (0)16 89 37 35

Via onze website: contactformulier

E-mail: info@mjk.be

naar boven