Scherpe prijzen, topkwaliteit en snel geleverd! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

DVD kopiëren : drukwerk specificaties

Duplicatie van DVD’s

Voor het kopiëren van DVD ‘s en kopiëren van DVD-ROMs in oplages tot 300 exemplaren gebruiken we onderstaande druktechnieken:

Thermische opdruk: Onze Rimage printer levert een water- en krasbestendige opdruk met glanzende fotokwaliteit!

Replicatie van DVD’s

Voor het kopiëren van DVD’s en het kopiëren van DVD-Rom in oplages vanaf 301 exemplaren gebruiken we onderstaande druktechnieken. De keuze wordt bepaald door van uw grafisch ontwerp.

Zeefdruk : voor opdruk met vooral tekst, grafiek en volvlakken – Pantone Solid Coated
Offset : voor opdruk met kleurverlopen / dégradés en foto’s – CMYK)

Templates

We raden u ten sterkste aan om onze gratis templates / sjablonen te gebruiken voor de opmaak van uw grafische bestanden voor het drukwerk.
Door deze templates correct te gebruiken bij het opmaken van uw ontwerpen, bent u er zeker van dat u werkt met bestanden op de juiste afmetingen.
Het correct aanleveren van grafische bestanden voor het drukwerk zorgt voor een snellere levering van uw productie. Ook vermijdt u op deze manier extra DTP (DeskTop Publishing) kosten.

Meer ondersteuning nodig?

Om u te helpen bij het ontwerpen van de bestanden voor uw drukwerk hebben we een aantal documenten ter beschikking gesteld. In onze layout-gids vind u nuttige informatie voor het opmaken van de bestanden die moeten dienen voor het drukwerk voor uw reproductie projecten.

Indien u weinig of geen ervaring hebt met het ontwerpen van drukbestanden raden wij aan beroep te doen op onze grafische diensten.

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of ondersteuning bij het ontwerpen en opmaken van uw grafische bestanden!

Aarzel ook zeker niet om vrijblijvend een prijs aan te vragen voor uw CD of DVD productie.
Onze verschillende prijsofferte-aanvraagformulieren zijn overzichtelijk samengesteld en beschikbaar op onze prijsofferte pagina.

Kies Duplicatie als u minder dan 300 exemplaren wenst te kopiëren.
Kies Replicatie als u meer dan 300 exemplaren wenst te kopiëren.

naar boven