Scherpe prijzen, topkwaliteit en snel geleverd! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Rimage © thermisch drukken

Thermisch drukwerk voor duplicatie

De opdruk op de CD of DVD schijf gebeurt standaard met onze thermische Rimage printers.

Deze techniek levert een haarscherpe en glanzende opdruk op! Bij aanlevering van drukbestanden die optimaal zijn aangemaakt is de kwaliteit van deze opdruk vergelijkbaar met die van een in een fotolabo gedrukte foto!

Digitaal gedrukt papieren drukwerk voor duplicatie

Wanneer u bij ons een CD, CD-ROM of DVD-productie bestelt met een oplage van minder dan 300 stuks, dan gaan wij het papieren drukwerk dat erbij hoort digitaal drukken. Dankzij deze digitale techniek krijgt uw productie een verpakking met haarscherpe beelden en teksten!

Superieure beeldkwaliteit

De Rimage Everest II printers gebruiken een innovatieve “variable dot” technologie. Daardoor varieert de grootte van de dots die gebruikt worden om het beeld samen te stellen en dat resulteert in scherpere beelden, met veel meer detail. Daarenboven produceert de gebruikte MicroDry inkt een dot met een scherpe rand. Het resultaat van dat alles is dat de Everest print met een resolutie van 160LPI (lines per inch), wat beter is dan zeefdruk!

Water- en krasbestendig

De gepigmenteerde inkt van de Everest II linten is UV beschermd, waardoor de levendige kleuren van uw CD of DVD bewaard blijven gedurende de ganse levensduur ervan. Zij weerstaan bijvoorbeeld probleemloos langdurige blootstelling aan hevig zonlicht!

Doordat de inkt niet gebaseerd is op water is de opdruk van uw CD of DVD ook bestand tegen waterdruppels. De opdruk is bovendien ook krasbestendig.

Personalisering van CD’s en DVD’s

Naast foto’s, grafische elementen, tekst, barcodes en wat u ook maar wil drukken, kan die opdruk ook gepersonaliseerd worden: op elke schijf een andere naam, een oplopend serienummer e.a. U kan de variabele data aanleveren in een database of een spreadsheet! Contacteer ons aub indien u hierover meer specifieke informatie wenst: info@mjk.be

Vraag ons steeds naar de beste manier om deze bestanden aan te maken zodat we u de allerbeste kwaliteit kunnen aanbieden voor uw project!
U kan in deze rubriek ‘Drukwerk’ (zie menu links) veel informatie terugvinden om uw bestanden correct voor te bereiden.

naar boven