Scherpe prijzen, topkwaliteit en snel geleverd! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

CD kopiëren : drukwerk specificaties

Drukwerk voor duplicatie projecten

Voor het kopiëren van CD ‘s en kopiëren van CD-Roms met volumes tot 300 stuks gebruiken we onderstaande drukprocessen:

Drukwerk voor replicatie projecten

Voor het kopiëren van CD’s en het kopiëren van CD-Rom met volumes vanaf 351 stuks gebruiken we onderstaande drukprocessen:

  • zeefdruk: CD opdruk met tekst, grafiek en volvlakkleuren waarbij kleurnauwkeurigheid primeert boven details – PMS (Pantone Matching System)
  • offset drukwerk: voor drukwerk met kleuraflopen/dégradés en foto’s waarbij details primeren boven kleurnauwkeurigheid – CMYK (Cyaan Magenta Yellow Black (K)

Gebruik steeds onze templates

We raden u ten sterkste aan om onze templates te gebruiken voor de opmaak van uw grafische bestanden voor het drukwerk. Deze templates kan u gratis downloaden via onze drukwerk pagina’s.
Door deze templates correct te gebruiken bij het opmaken van uw ontwerpen, bent u er zeker van dat u werkt met bestanden op de juiste afmetingen.
Het correct aanleveren van grafische bestanden voor het drukwerk zorgt voor een snellere levering van uw productie. Ook vermijdt u op deze manier extra DTP (DeskTop Publishing) kosten.

Meer hulp vindt u op onze drukwerk pagina’s

Om u te helpen bij het ontwerpen van de bestanden voor uw drukwerk hebben we een aantal documenten ter beschikking gesteld. In onze layout-gids vind u nuttige informatie voor het opmaken van de bestanden die moeten dienen voor het drukwerk voor uw reproductie projecten.

Mensen die weinig of geen ervaring hebben met het ontwerpen van drukbestanden raden wij aan beroep te doen op onze grafische diensten.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of ondersteuning bij het ontwerpen en opmaken van uw grafische bestanden!

Aarzel ook zeker niet om vrijblijvend een prijs aan te vragen voor een CD of DVD productie voor uw bedrijf of voor u als particulier!
Onze verschillende prijsofferte-aanvraagformulieren zijn overzichtelijk samengesteld en beschikbaar op onze offerte pagina.

  • U kiest voor duplicatie als u minder dan 300 exemplaren wenst te kopiëren.
  • U kiest voor replicatie als u meer dan 300 exemplaren wenst te kopiëren.

cd branden

naar boven