Scherpe prijzen, topkwaliteit en snel geleverd! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

CD persen

CD persing / CD replicatie: vanaf 300 CD’s

Uw CD persen we indien u een oplage nodig heeft van minstens 300 exemplaren. Een CD persing is dus voordeliger voor grotere oplages. Voor kleinere oplages branden we uw originele CD op beschrijfbare CD-R’s via onze duplicatietorens.

CD bedrukking

Afhankelijk van uw grafisch ontwerp kunnen geperste CD’s & DVD’s worden bedrukt via  offsetdruk of zeefdruk.

CD drukwerk

Het papieren drukwerk dat hoort bij uw CD productie wordt bij geperste CD’s gedrukt via offsetdruk.

Levertermijn

De productietijd voor het persen van CD’s bedraagt zo’n 8 a 12 werkdagen, te rekenen vanaf ontvangst en goedkeuring van uw originele CD en uw drukbestanden voor de bedrukking van de verpakking en CD’s.

Voordelen CD persen

 • Erg lage productiekost per CD
  Hoe hoger de aantallen, hoe lager de productiekost per CD wordt. Een CD persen (replicatie) is dus voordeliger dan het branden van CD’s (duplicatie).
 • Compatibiliteit
  Uw CD wordt in onze CD perserij geperst op basis van een glassmaster (stamper). Het resultaat is een identieke kopie van uw orginele CD. Een geperste CD garandeert dus 100% compatibiliteit in elke CD/CD-ROM/DVD speler.
 • Verpakkingen
  Bij CD persingen heeft u de keuze uit een bijzonder uitgebreid aanbod verschillende CD verpakkingen. U kan dan een keuze maken uit één van de standaard CD verpakkingen zoals de Jewelcase met zwarte of transparante tray, ofwel kiezen voor een luxueuze verpakkingen zoals de Digipak verpakking.

Drukken en persen

Hoe verloopt een CD productie?

 • U downloadt via onze website de sjablonen voor het ontwerp van het drukwerk dat hoort bij uw verpakking
 • U levert ons uw drukbestanden aan, samen met twee exemplaren van uw originele CD die u wenst te laten persen
 • Wij controleren de technische aspecten van uw drukbestanden en originele CD. Indien we problemen vaststellen contacteren we u om deze problemen zo vlot mogelijk te kunnen verhelpen.Drukbestanden die perfect opgemaakt zijn volgens de geldende DTP-regels, worden meteen in productie genomen door onze drukker. Indien we kleine zaken dienen te corrigeren of wanneer er enige twijfel is over de opmaak, dan ontvangt u doorgaans één à twee dagen na aanlevering van uw drukbestanden een digitale drukproef in PDF of JPEG-formaat. U dient deze proef dan te controleren en goed te keuren per email alvorens uw drukwerk kan worden gedrukt.
 • We starten uw CD productie eenmaal uw CD is omgezet in een glassmaster (stamper) en wanneer uw drukbestanden zijn goedgekeurd in het geval we drukproeven zouden hebben moeten creëren op basis van uw bestanden. We persen dan uw CD’s in onze CD perserij en starten met het drukken van uw drukwerk.
 • Tijdens de laatste fase van het productieproces worden uw CD’s en het drukwerk machinaal geassembleerd in de door u gekozen verpakking.
 • Na de assemblage worden uw CD’s klaargemaakt voor verzending door onze koerier naar het door u opgegeven leveradres of naar ons afhaaladres te Herent (Leuven).

naar boven