Scherpe prijzen, topkwaliteit en snel geleverd! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

CD branden

CD branden / CD duplicatie in kleine oplages

Uw CD branden we indien u een oplage nodig heeft van maximum 200 à 300 CD’s. Het branden van CD’s is dus voordeliger voor kleinere oplages. Voor grotere oplages persen we uw originele CD op basis van een glassmaster (stamper). CD duplicatie is tevens de meest geschikte keuze indien u onder hevige tijdsdruk staat en u de CD’s reeds na enkele dagen nodig heeft. In dergelijk geval kunnen we uw CD’s dupliceren als spoedproductie.

CD bedrukking

Afhankelijk van uw grafisch ontwerp kunnen gebrande CD’s & DVD’s worden bedrukt via thermische druk, offsetdruk of zeefdruk.

CD drukwerk

Het papieren drukwerk dat hoort bij uw CD productie wordt bij gedupliceerde CD’s gedrukt via digitale druk ofwel offsetdruk.

Levertermijn

De productietijd voor het branden van CD’s bedraagt zo’n 24 uur à 6 werkdagen, te rekenen vanaf ontvangst en goedkeuring van uw originele CD en uw drukbestanden voor de bedrukking van de verpakking en CD’s. De levertermijn is bij CD duplicatie voornamelijk afhankelijk van de verpakkingskeuze en het gewenste drukwerk.

Voordelen CD duplicatie

 • Erg snel geleverd
  We kunnen uw originele CD dupliceren en leveren binnen een termijn van 24 uur à 6 werkdagen, afhankelijk van de gekozen verpakking en het gewenste drukwerk.
 • Extra hoge drukkwaliteit
  Wanneer u uw CD in onze CD drukkerij laat branden, dan kunnen we deze bedrukken met één van onze thermische printers (type: Rimage Everest) die uw ontwerp kunnen afdrukken met een resolutie van maar liefst 600 DPI! Het resultaat van de CD bedrukking is een haarscherpe opdruk met levendige kleuren.
 • Reeds in oplages vanaf 50 CD’s
  U kan uw CD reeds in een oplage van slechts 50 CD’s laten dupliceren en bedrukken met topkwaliteit.

Branden en bedrukken

Hoe verloopt het dupliceren van mijn CD?

 • U downloadt via onze website de sjablonen voor het ontwerp van het drukwerk dat hoort bij uw verpakking.
 • U levert ons uw drukbestanden aan, samen met twee exemplaren van uw originele CD die u wenst te laten dupliceren.
 • Wij controleren de technische aspecten van uw drukbestanden en originele CD. Indien we problemen vaststellen contacteren we u om deze problemen zo vlot mogelijk te kunnen verhelpen.Drukbestanden die perfect opgemaakt zijn volgens de geldende DTP-regels, worden meteen in productie genomen door onze drukker. Indien we kleine zaken dienen te corrigeren of wanneer er enige twijfel is over de opmaak, dan ontvangt u doorgaans één à twee dagen na aanlevering van uw drukbestanden een digitale drukproef in PDF of JPEG-formaat. U dient deze proef dan te controleren en goed te keuren per email alvorens uw drukwerk kan worden gedrukt.
 • We starten met de CD duplicatie eenmaal uw CD is getest op eventuele technische fouten en wanneer uw drukbestanden zijn goedgekeurd in het geval we drukproeven zouden hebben moeten creëren op basis van uw bestanden. We branden dan uw CD’s op onze CD duplicatietoren en starten met het drukken van uw drukwerk.
 • Tijdens de laatste fase van het productieproces worden uw CD’s en het drukwerk geassembleerd in de door u gekozen verpakking.
 • Na de assemblage worden uw CD’s klaargemaakt voor verzending door onze koerier naar het door u opgegeven leveradres of naar ons afhaaladres te Herent (Leuven).

naar boven